Advertisement
iga-2024-3
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
17 Ekim 2024 Perşembe - 13:02

TAV'DAN YENİ YOLCU SALONU

TAV İşletme Hizmetleri, Almatı Havalimanı’nın yeni uluslararası yolcu terminalinde Extime Lounge’un açılışını gerçekleştirdi.Yeni dış hatlar terminalinde hizmete giren Extime Lounge markalı iki yolcu salonu, Paris’in ardından ilk kez Almatı'da açıldı

TAV DAN YENİ YOLCU SALONU
Losev-11

TAV İşletme Hizmetleri, Almatı Havalimanı’nın yeni dış hatlar yolcu terminalinde Extime Lounge’un resmi açılışını gerçekleştirdi. Groupe ADP’nin kurduğu ve operasyonunu TAV İşletme Hizmetleri’nin üstlendiği Extime Lounge, Paris-Charles de Gaulle’ün ardından ilk kez Almatı Havalimanı'nda hizmete girdi. Açılış için düzenlenen törene TAV Havalimanları İcra Komitesi Başkanı ve Murahhas Üyesi Franck Mereyde, TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Aude Ferrand ve Almatı Havalimanı Genel Müdürü Göker Köse katılım gösterdi.

Yaklaşık 600 metrekare alana sahip Business Lounge, 125 misafir kapasitesiyle, hızlı Wi-Fi, çalışma alanları, toplantı odası, aile odası, küresel ve yerel lezzetler barındıran restoranın yanı sıra duş alanı ve SPA gibi hizmetlerle iş seyahati gerçekleştiren yolculara özel olanaklar ve ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. 

560 metrekareye yayılan ve VIP odaklı ikinci Extime Lounge ise 100’ün üzerinde misafire hizmet verebilecek şekilde tasarlandı. Business Lounge ile aynı hizmetlere ek olarak burada birinci sınıf yeme-içme seçenekleri, VIP odası ve özel bir bar alanı yer alıyor. Extime Lounge, uçtan uca kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine havalimanına girişten, uçağa binişlerine kadar ayrıcalıklı bir deneyim sunmayı vadediyor. Extime Lounge misafirleri özel bir pasaport ve güvenlik kontrol alanını kullanarak sorunsuz bir şekilde havalimanına giriş yapabilirken, uçağa binişte de VIP transfer hizmetinden faydalanabiliyor. 

TAV Havalimanları İcra Komitesi Başkanı ve Murahhas Üyesi Franck Mereyde, Kazakistan’daki Extime Lounge açılışıyla ilgili, “Almatı Havalimanı’nda Extime Lounge’un uluslararası lansmanını gerçekleştirmiş olmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Groupe ADP ile 50 ülkede, 120 havalimanında faaliyet gösteren dünyanın en büyük havalimanı işletme platformuyuz. Büyüme stratejimizi, Dijitalleşme, Sürdürülebilirlik ve Misafirperverlik ilkeleri oluşturuyor. Sektörel zorlukları ve çevresel faktörleri gözeterek iş modelimizi büyüterek sürdürmeyi ve Almatı’yı Orta Asya’nın en iyi havalimanına dönüştürmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda Almatı’daki yatırımlarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Aude Ferrand, Kazakistan’daki yeni yatırımlarının vizyonunu, “Küresel bir hizmet ağırlama şirketi olarak misafirlerimize sunduğumuz olağanüstü lounge deneyimindeki uzmanlığımızı Almatı Havalimanı’na taşımaktan mutluluk duyuyoruz. Havalimanı yolcu ağırlama sektöründe misafirleri anlamak ve onlara özel hizmetler geliştirmek büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle Extime Lounge yolculukları unutulmaz kılmak için kalabalıklardan ve havalimanlarının standart prosedürlerinden uzak, çok çeşitli ve gelişmiş bir hizmet yelpazesi sunarak havalimanı deneyimini yeniden tanımlıyor. Almatı Havalimanı’ndaki yolcu deneyimini Extime ile bir üst seviyeye taşımaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz” ifadeleriyle anlattı.

Almatı Havalimanı Genel Müdürü Göker Köse, “Almatı Havalimanı’nı 2021 yılından bugüne işletiyoruz. Bu süre zarfında destinasyon sayımızı iki katına çıkardık ve havalimanını geliştirmek için 200 milyon dolardan fazla yatırım yaptık. Haziran ayında açtığımız yeni uluslararası yolcu terminalimizle yolcu kapasitemizi yıllık 14 milyona çıkarttık. 2024 yılının ilk dokuz ayında 8,5 milyon yolcuya hizmet vererek geçtiğimiz yıla oranla yüzde 21’lik bir artış elde ettik. Sürdürülebilir büyümeye odaklanarak, en son teknoloji ve yeni hizmetlerle dünya standartlarında bir yolcu deneyimi sunmaya devam edeceğiz. TAV İşletme Hizmetleri’nin açtığı iki yeni Extime Lounge ile Skytrax derecelendirmesinde 5 yıldız almayı hedefliyoruz” dedi. 

 
PİLOTUN ACI ANONSU
 
GEZGİNLERE NÜRNBERG’DEN ÇAĞRI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PİLOTUN ACI ANONSU
SunExpress pilotundan Kule’ye en acı anons: Hasta yolcu muhtemelen öldü
PİLOTLAR GREVE 'EVET' DEDİ
Frontier Airlines pilotlarının katıldığı oylamada yüzde 99 oranında greve ‘evet’ oyu çıktı
BEYRUT VE ERBİL UÇUŞLARI DURDU
SunExpress, Beyrut ve Erbil seferlerini 17 Aralık'a kadar askıya aldı
 
THY'YE 'İNOVALİG' ÖDÜLÜ
Türk Hava Yolları, İnovalig Ödülü’ne layık görüldü
ÇELEBİ'DE YENİ ATAMA
Çelebi Havacılık Holding, insan kaynakları alanındaki yapılanmasını güçlendirdi. ...
LUFTHANSA’YA REKOR CEZA KESİLDİ
Lufthansa, birbirini tanımayan 128 Yahudi'ye uçağa binme izni vermediği ...
 
AIRBUS-TOSHIBA İŞ BİRLİĞİ
Airbus ve Toshiba, süper iletkenlik kullanan bir motor geliştirilmesi ...
EMIRATES'TEN EĞİTİM YATIRIMI
Emirates, 48 milyon dolarlık Eğitim Programı ile mürettebatını A350 seferlerine hazırlıyor
WIDECT 1 YAŞINDA
Kapıdan kapıya kargo hizmeti sunan Türk Hava Yolları Hava Kargo Taşımacılığı ...
 
Osman Gazi Baykal
HAVACILIK ŞİİRLERİ-III
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
HAVACILIKTA YAPAY ZEKÂLAR
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
VOEPASS ATR-72 KAZASI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİNİN SESİNE KULAK VERİLMELİ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
FİL VE PİLOT YORGUNLUĞU
GEZGİNLERE NÜRNBERG'DEN ÇAĞRI
PİLOTUN ACI ANONSU
TAV'DAN YENİ YOLCU SALONU
İSG'DE FUTBOL TURNUVASI
PİLOTLAR GREVE 'EVET' DEDİ
BEYRUT VE ERBİL UÇUŞLARI DURDU
THY'YE 'İNOVALİG' ÖDÜLÜ
ÇELEBİ'DE YENİ ATAMA
YURT DIŞINA SÜPER KAMPANYA
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
24 / 28 °C 24 / 30 °C 23 / 29 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Birleşik Arap Emirlikleri
  •American Airlines
  •maske
  •Çin
  •rota