iga-2025-1
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
29 Ekim 2024 Salı - 14:08

İGA'DA CUMHURİYET COŞKUSU

İGA İstanbul Havalimanı misafirlerini ‘Cumhuriyet coşkusu’na ortak ediyor

İGA DA CUMHURİYET COŞKUSU
Losev-11

Cumhuriyet tarihinin en büyük eserlerinden İGA İstanbul Havalimanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı her yıl olduğu gibi terminalde coşkuyla kutluyor. 

29 Ekim'de 6. yılını geride bırakan Havalimanı, hizmet verdiği hava yolu şirketi sayısını 109’a yükseltmenin gururunu da yaşıyor.

Dünyanın en önemli küresel aktarma merkezlerinden biri olan İGA İstanbul Havalimanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemini ve heyecanını yerli, yabancı binlerce misafiriyle paylaşmak için özel etkinlikler düzenliyor. 

Yalnızca bir havalimanı olmanın ötesine geçerek, milli sorumluluk bilinciyle Türkiye'nin ekonomik gelişimine ve küresel çapta ‘Türkiye markası’nın itibarına önemli katkılar sunan İGA İstanbul Havalimanı, her geçen yıl artan yolcu sayısı ve genişleyen uçuş ağı ile ülkemizin ticaret, turizm ve yatırım potansiyelini artırıyor.

Cumhuriyetimizin 101. yıl kutlamaları çerçevesinde, İGA İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi, her yıl olduğu gibi özel ışıklandırma yöntemiyle Türk Bayrağı’nın kırmızı rengine bürünecek. Dış Hatlar yolcu salonu, Bosphorus ve İç Hatlar bölgesinde 09.00-16.00 saatleri arasında bando ve kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yolculara bayrak dağıtımı da yapılacak.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesi ve zaferinin hatırlanmasını hedefleyen İGA İstanbul Havalimanı, birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yaparak, geçmişimizden aldığımız güç ve ilhamı canlı tutmaya devam ediyor.

109 hava yolu şirketine ev sahipliği yapıyor

İGA İstanbul Havalimanı, 2023 yılında kutlanan Cumhuriyet’in 100. yılında “100 hava yolu” hedefini de aşarak 101 hava yoluna hizmet vermeye başlamıştı. Dünyada bu kapasitedeki üçüncü Havalimanı olmayı başaran İGA İstanbul Havalimanı, Cumhuriyet Bayramımız ile işletmeye başlamasının 6. yılını da kutladığı 29 Ekim 2024’te İspanya merkezli düşük maliyetli hava yolu şirketi Vueling Airlines’ın uçularına da ev sahipliği yapmaya başlıyor. Böylece hizmet verdiği hava yolu sayısını 109’a yükselten Havalimanı, küresel sektördeki konumunu bir kez daha güçlendirdi. 

İspanya’nın Barselona kentinden, İGA İstanbul Havalimanı’na direkt uçuş başlatacak Vueling Airlines’ın İstanbul’a haftada 3 gün sefer düzenlemesi planlanıyor. Vueling Airlines’ın Barcelona üzerinden Balear Adaları ve Kanarya Adaları’nı içeren 90’dan fazla noktaya bağlantı sağlaması İGA İstanbul Havalimanı’nın hizmet kapsamını dolaylı olarak daha da genişletmesi anlamına geliyor.

 
UÇAĞA LAZER TACİZİ
 
İZMİR'DE MUHTEŞEM GÖSTERİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY'DEN CUMHURİYET KUTLAMASI
Türk Hava Yolları, 29 Ekim’de Türk Bayrağı temasıyla birbirinden özel ...
VALİZDE 17 NİL TİMSAHI
Mısır'dan İstanbul’a gelen yolcunun valizinden 5'i ölü tam 17 adet Nil Timsahı çıktı
ANTALYA'DA TURİZM ÖDÜLLERİ
Coral Travel Türkiye, bu yıl 18’inci kez düzenlenen Coral “Starway Tourism ...
 
TÜPRAŞ KAZANDI
Tüpraş, İstanbul Havalimanı Jet Yakıtı Tedarik İhalesi'ni kazandı
BAYKAR'DAN ÖNEMLİ UYARI
Baykar Teknoloji, son dönemde internet siteleri ve sosyal medya üzerinden ...
15 YURTTAŞIMIZ TABURCU OLDU
Sağlık Bakanlığı, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara’nın Kahramankazan’daki ...
 
TUSAŞ STANDINI ZİYARET
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, SAHAEXPO'da TUSAŞ standını ziyaret ederek taziyede bulundu
TUSAŞ STANDINA TAZİYE ZİYARETİ
TUSAŞ’ı hedef alan hain terör saldırısı sonrası SAHA EXPO’daki TUSAŞ standına ...
İSG'DEN YOLCULARA ÖNEMLİ UYARI
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, olası terör saldırılarına yönelik alınan ...
 
Osman Gazi Baykal
HAVACILIK AFORİZMA ve ANEKDOTLARI-V
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
WASHINGTON KAZASI “GELİYORUM” DEDİ
Engin Aksüt
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
PSİKOLOJİK OKURYAZARLIK
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
PEGASUS’UN FARKI
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'ANTALYA' KAMPANYASINA ÖDÜL GELDİ
BM UÇAĞI GÖVDE ÜZERİ İNDİ
ÇİN 'SUPERSONİC' YARIŞINA GİRDİ
ABD'DE ‘LAZER TACİZİ' UYARISI
O KULEDE NELER OLUYOR
AJET'TEN 1. YILA ÖZEL KAMPANYA
EĞİTİM UÇUŞUNDA KAZA
SEZONUN İLK DIŞ HAT UÇUŞU
İSG'DE ÇİFTE REKOR
UÇAK EVİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Çarşamba Perşembe Cuma
11 / 13 °C 11 / 15 °C 10 / 16 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Baykar
  •turizm
  •Ukrayna
  •Osman Gazi Baykal
  •New York