iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
2 Ağustos 2024 Cuma - 12:23

HTK-SEN'DEN İDDİALARA CEVAP

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası HTK-Sen tarafından yapılan açıklamada, bir köşe yazısında yer alan tüm iddialara yanıt verildi

HTK-SEN DEN İDDİALARA CEVAP
Losev-11

Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası HTK-Sen tarafından yapılan açıklamada, bir köşe yazısında yer alan tüm iddialara yanıt verildi.

HTK-Sen'in açıklamasında, sözkonusu köşe yazısında sendika başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hakkında dezenformasyon ve manipülasyon niteliği taşıyan unsurlar bulunduğu ve yazının iftiralar içerdiği vurgulandı. 

HTK-Sen'in açıklaması şöyle:

31.07.2024 tarihinde gazeteci sıfatını kullanan ancak hakkında yazı kaleme aldığı olay, konu ve ahval hakkında hiçbir bilgisi olmayan bir şahıs ve çeşitli yayın organlarınca gerek sendika tüzel kişiliğimiz gerekse başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin şahsı hakkında yapılmış açıkça dezenformasyon ve manipülasyon niteliği taşıyan çöp niteliğindeki yazı üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı hasıl olmuştur.

Her şeyden önce hava trafik kontrolörlerimiz ulusal ve uluslararası sahada yılda milyonlarca insanın emniyet içerisinde seyahat etmesini sağlayan kutsal bir vazifeyi ifa etmektedirler. Hiçbir kişi, kurum veya kuruluşun, bu vazifenin ifası konusunda üzerlerine düşeni layıkıyla yapan meslektaşlarımıza ithafen söyledikleri altı boş, mesnetsiz, aksinin ispatı mümkün olmayan ve sadece başarıyla yürütülen bir hak mücadelesini karalamak amacıyla, "çamur at izi kalsın" minvalinde iftiralarla bu kutsal vazifeyi kirletmelerine izin vermeyeceğimizi herkesin bilmesini isteriz.

Basit bir internet araması ile dahi ulaşılabilen, geçmişlerinde herkesçe bilinen aidiyetlerini, FETÖ’ye övgülerini, ziyaretlerini, mensubiyetlerini bugün kendi gözlerini ve kulaklarını kapattıklarında sanki başka kimse görmüyormuş ve herkes unutuyormuş zannederek hareket edenler, Sendikamız tüzel kişiliği ve yöneticilerimiz hakkında, kurum içerisinden kimlerce ve nasıl kendilerine sunulduğu belli olmayan, gerçeğe tümüyle aykırı iddialar ile isnatta bulunabilmektedirler. Zira bu tür kişiler ve onlara bu tür yazıları servis edenler herkesi kendi mahallesindekiler gibi bilmekte, söz konusu yazıda da gördüğümüz üzere herkesi, onları yetiştiren ve kendi varlıklarını borçlu oldukları kişilerle aynı olmakla suçlamaktadırlar. Ancak bizleri “devleti tehdit etmek”, “milli güvenliği tehlikeye atmak” gibi isnatlarla izafe edenler ne yazıktır ki hak arayışımıza temel aldığımız, hepimizin kanıyla ve kalbiyle bağlı olduğu devletimizin, dile getirmeye çalıştığımız birtakım yanlış uygulamalardan ötürü her yıl 1 milyar Euro’ya varan kayba uğradığını, bu meblağın ülkemiz ekonomisine kazandırılacağı yerde hava sahamızı kullanan yabancı havayolu şirketlerine ve bunların ait olduğu devletlerin ekonomisine gittiğini yok sayabilmektedir. Bu da kimin gerçekten vatanını ve devletini sevdiğini, kiminse ülkeye ihanet içerisinde olduğunu net bir şekilde göstermektedir.

Baştan sona iftiralarla dolu yazıya konu edilen Sendika Genel Başkanımız Halil İbrahim SUNAÇ, 2014 yılında Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’nde komiser yardımcısı olarak göreve başlamış, akabinde 2017 yılı sonuna dek EGM İstihbarat Dairesi Başkanlığı’nda görev yapmış; görev yaptığı dönemde yazıyı kaleme alan şahsın destekçisi olduğu terör örgütü dahil devletimizin karşısında bulunan her örgüt ve fraksiyonla mücadele etmiştir. Sonrasında da girdiği sınavlar neticesinde başvuru yapan yaklaşık 500 kişi arasında 15. olarak, 2017 Aralık ayında DHMİ Genel Müdürlüğü’ne hava trafik kontrolörü olarak atanmıştır.

Genel Başkan Yardımcımız Rabia DEMİR KARABAŞ ise Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olup, Karatay Üniversitesi’nin varlığından bu yazıdan sonra haberdar olmuştur. Eşi görev yaptığı dönemde Kara Kuvvetleri emrinde muhabere subayı olarak bu ülkeye hizmet vermiş, 15 Temmuz’dan çok daha önce de kendi isteği ile TSK’dan ayrılmıştır. Hayalleri doğrultusunda kendi parasıyla aldığı pilotaj eğitimi akabinde, sivil bir havayolu şirketinde pilot olarak çalışmaya başlamıştır. Sözde radikal sol örgütte faaliyet göstermekle itham edilen Genel Başkan Yardımcımızın bugüne dek karakola uğramışlığı bulunmamaktadır. Ocak 2009’da DHMİ’ye atanmadan önce, Kasım 2008’de Genelkurmay Başkanlığı uzman alımlarına başvurmuş, başarılı geçen mülakat sürecinin ardından 6 aylık bir güvenlik soruşturması neticesinde göreve başlaması için davet edilmiştir. Ancak DHMİ’de göreve başladığından ötürü gitmeyi tercih etmemiştir.

Velhasıl, kalemini satanlar zamana göre değişen surette, istedikleri kişilerin, lobilerin ve sermaye gruplarının kuklalığını yapadursunlar, bizler bu vazifeyi yerine getiren tüm emektar arkadaşlarımızın haklarını her koşulda savunmaya ve ülkemizin kaybının önüne geçmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu bağlamda mezkûr yazıyı yazan, yayınlayan, aracı olan ve teşvik eden tüm kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal süreçlerin başlatıldığını ve bundan sonra da peşlerinde olacağımızı bildiririz.

Üyelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 
ZAMLI TARİFE 12 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
 
BURSA UÇAĞI İSTANBUL'A İNDİ
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Özneden ayrılmayın... 2 Ağustos 2024 Cuma 23:40

Belli bir üslup ve olgunluk içetisinde Hakkınızı aramanız gayet normal ve sizi bu konuda destekliyorum. Fakat cevap metninizin tamamına baktığımızda hakkınız olan tazminat arayışınızdan çok siyasi bir repertuar gibi olmuş. Herkes kimin ne olduğunu ve geçmişte kimlere hizmet ettiğini çok iyi biliyor. Bu bakımdan kaleme aldığınız alacağınız yazılarınızda daha objektif olmanızı öneririm

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ZAMLI TARİFE 12 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR
Yurt dışına çıkan vatandaşlardan çıkış başına alınacak harç tutarını yüzde ...
ERCAN'DA FOTOĞRAF SERGİSİ
Dağdoğan Sadrazam’ın “Kıbrıs’ın Hurdaları” fotoğraf sergisi Ercan Havalimanı’nda açıldı
UFO HEYECANI YAŞADI
Hatay’ın Arsuz ilçesinde Pırıl Yokuş adlı kadın, cep telefonu kamerasıyla ...
 
PİLOT ARANIYOR
Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, yangın söndürme uçakları için pilot arıyor
'5 AY SONRA YİNE ZAM GELECEK'
Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, yüzde 233 zamla 500 TL olan yurtdışı çıkış harç ...
HAMİLE YOLCU UÇAKTA DÜŞÜK YAPTI
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda AJet'in İstanbul-Dalaman seferine hazırlanan ...
 
AKILALMAZ KAZA
İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden tünelde korkutan bir kaza ...
LİMAN İŞLETMECİLİĞİNE DESTEK
İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA Kurumsal İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı ...
OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA DİKKAT
Bugün İstanbul dahil birçok kentte olumsuz hava koşulları bekleniyor. ...
 
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
HAVACILIKTA YAPAY ZEKÂLAR
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
VOEPASS ATR-72 KAZASI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
HAVA TRAFİK KONTROLÖRLERİNİN SESİNE KULAK VERİLMELİ
İbrahim Köktener
Osman Gazi Baykal
DENEYSEL UÇAK TASARIMLARI VE ÖNCÜ MODELLER
Osman Gazi Baykal
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
ALMANYA'DAN 'VİZE' AÇIKLAMASI
DHMİ'DE DEVİR TESLİM
ÇİN'DE İLK TESLİMATI YAPILDI
HAVACILIKTA YAPAY ZEKALAR
EMBRAER TESİSLERİNİ GEZDİLER
DÜNYA'YA DÖNDÜLER
KELEPÇELENDİ GÖZALTINA ALINDI
THY O YOLCUYU KARA LİSTEYE ALDI
KALKIŞTA PİST HASAR GÖRDÜ
RİZE-ARTVİN'DE 2,3 MİLYON YOLCU
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Salı Çarşamba Perşembe
24 / 28 °C 24 / 30 °C 23 / 29 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •maske
  •Temel Kotil
  •rota
  •Elon Musk