iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
27 Haziran 2024 Perşembe - 11:22

EMIRATES'E 7 ÖDÜL GELDİ

Emirates, Skytrax World Airline Awards 2024'te 7 ödülün sahibi oldu

EMIRATES E 7 ÖDÜL GELDİ
Losev-11

Emirates, Londra'daki Fairmont Windsor Park'ta düzenlenen 2024 Skytrax World Airline Awards'ta toplam 7 kategoride ödüle layık görüldü.

Emirates’in kazandığı Uçak İçi Eğlencede Dünyanın En İyi Havayolu, En İyi First Class Konfor Olanaklarını Sunan Havayolu, Orta Doğu'daki En İyi First Class, Orta Doğu'daki En İyi First Class Uçak İçi İkramı, Orta Doğu'nun En İyi Aile Dostu Havayolu, Orta Doğu'daki En İyi Premium Ekonomi Sınıfı ve Orta Doğu'daki En İyi Premium Ekonomi Sınıfı Uçak İçi İkramı gibi prestijli ödüller, havayolunun tüm sınıflarda en iyi ürün ve hizmetleri sunma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

Emirates, 100'den fazla ülkede iş ve tatil amaçlı seyahat eden binlerce kişinin oylarıyla bu ödülleri kazandı. Törene, seyahat ve havacılık sektöründen üyeler de katıldı ve ödüller Emirates’in Birleşik Krallık Kurumsal Satış Müdürü Graham Pepe’ye takdim edildi.

Gökyüzünde Dünyanın En İyi Eğlencesi

Emirates, ünlü uçak içi eğlence sistemi ice ile "Uçak İçi Eğlencede Dünyanın En İyi Havayolu" ödülünü kazanarak, Skytrax listelerinde 18. kez zirvede yer aldı. Havayolu, 40'tan fazla dildeki 6.500'ü aşan kanal listesine sahip dünya çapındaki eğlence kütüphanesi sayesinde her yolcuya hitap edebilecek bir içerik sunabiliyor. Yolcular, toplamda 4.000 saatten fazla film ve TV kanalı, 3.500 saate kadar müzik ve podcast, 2.000'den fazla Hollywood filmi ve uluslararası beğeni toplayan filmler, 250 özel çocuk ve aile kanalı ve Paramount+, HBO Max, Discovery+, BBC, Bloomberg Originals ve Shahid'de yer alan en son programları da içeren yüzlerce TV dizisi ve seri filmlerden oluşan geniş bir yelpazeden seçim yapma imkânı buluyorlar.

Çok Ödüllü First Class Deneyimi

Emirates First Class deneyimi, 'En İyi First Class Konfor Olanaklarını Sunan Havayolu', 'Orta Doğu'nun En İyi First Class Havayolu' ve 'Orta Doğu'daki En İyi First-Class Uçak İçi İkramı' olmak üzere 3 ödül alarak sektörde mükemmellik açısından bir referans noktası olmaya devam ediyor. First Class yolcuları, Emirates’in havalimanına gidiş ve dönüşlerde sunduğu özel şoförlü transfer hizmeti (CDS) ve dünya genelinde 39'dan fazla havalimanında sunduğu özel premium dinlenme salonlarına erişim fırsatı ile kusursuz bir seyahat deneyiminin keyfini çıkarabiliyorlar. First Class yolcuları, tamamen kapalı özel süitler, sınırsız havyar ve Dom Pérignon şampanya dahil olmak üzere diledikleri zaman servis edilen yemek hizmeti, lüks hidra-aktif pijamalar, Byredo cilt bakım ürünleri ve sürdürülebilir Voya duş ürünlerinin yanı sıra uzun mesafeli uçuşlarda canlı ve dinç kalmalarını sağlayacak olan Bulgari bakım kitleriyle uçakta nihai konfor deneyimini yaşıyorlar.

Beğeni Toplayan Premium Ekonomi ve Ailece Seyahat

Emirates, birçok havayolunun Business Class'ına rakip olan yeni ürünüyle 'Orta Doğu'daki En İyi Premium Ekonomi Sınıfı ' ve 'Orta Doğu'daki En İyi Premium Ekonomi Sınıfı Uçak İçi İkramı' ödüllerini kazandı. Emirates Premium Ekonomi Sınıfı, 49,5 cm genişliğindeki 101,6 cm aralıklara ve 20,32 cm eğilme özelliğine sahip deri koltukları ile yolcularına yepyeni bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca, ekstra konfor için bacak ve ayak destekleri, 6 yönlü ayarlanabilir koltuk başlığı ve kolayca erişilebilen şarj noktaları, yan içecek masası ve sınıfının en büyüklerinden biri olan 13,3 inçlik bir TV ekranı gibi birçok ince dokunuş sunuyor. Yolcular, geri dönüştürülmüş plastik şişelerden üretilen battaniyeler, geniş boyutlu bir yastık, hediye seyahat kitleri ve dünya çapında özel bir köpüklü şarap olan Chandon Vintage Brut 2017 ile rahatlayabiliyorlar. Mevsim malzemeleri ve bölgesel esintilerle hazırlanan yemekler, cömert porsiyonlarla çin porseleni tabaklarda, keten peçeteye sarılı paslanmaz çelik çatal bıçak takımı ile birlikte sunuluyor. Premium Economy Sınıfı şu anda Londra Heathrow, Sydney, Melbourne, Christchurch, Auckland, Singapur, Los Angeles, New York, Houston, San Francisco, Mumbai, Bengaluru, Tokyo Narita, Sao Paulo, Osaka ve Dubai olmak üzere toplamda 15 rotada hizmet veriyor.

Emirates ayrıca, tüm uluslararası havalimanlarında aileler için öncelikli uçağa biniş, çocuklar için özel ve sağlıklı uçak içi yemekler ile eğlence hizmetleri, ice’da yer alan çocuklar için geniş bir içerik yelpazesi, refakatsiz çocuklar için ekstra hizmetler ve nörodiverjanslı çocukları olan aileler için erişilebilirlik gibi aileler ve çocuklar için sunduğu çeşitli ürün ve hizmetlerle 'Orta Doğu'nun En Aile Dostu Havayolu' ödülünün de sahibi oldu.

 
HAVAŞ'IN SİVAS İSTASYONUNA ÖDÜL
 
EDİNBURGH SEFERLERİ BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAVAŞ'IN SİVAS İSTASYONUNA ÖDÜL
Havaş Yer Hizmetleri Sivas İstasyonu, THY'nin “Excellence Ground to Sky” ödülüne layık görüldü
AZERBAYCAN İTALYA'DAN UÇAK ALDI
Azerbaycan, İtalyan yapımı "C-27J Spartan" tipi askeri nakliye uçağı aldı
BİLGEN'İN LONDRA TEMASLARI
İGA İstanbul Havalimanı CEO'su Selahattin Bilgen, Londra'da Ulaştırma ...
 
PEGASUS'TAN FIRSAT KAMPANYASI
Pegasus Hava Yolları, "BolBol" üyelerinin bugün ve yarın alacağı biletlerde, ...
6 YIL OLDU CENAZESİ BULUNAMADI
İran'da düşen Başaran Holding'e ait uçağın Kaptan Pilotu Beril Gebeş'in cenazesi 6 yıldır bulunamadı
İLK TERCİH İSTANBUL HAVALİMANI
2024 yılının ilk beş aylık dönemi, İstanbul için turizmde rekorlarla taçlandı. ...
 
AIR ASTANA'YA ÖDÜL
Air Astana Grup, 2024 Dünya Havayolu Ödülleri'nde birden fazla ödül aldı
AJET UÇAĞINDA ARIZA
THY markası AJet'e ait Boeing 737-800 tipi uçağında, Moskova Vnukovo Havalimanı'ndan ...
THY'YE ÖDÜL GELDİ
Türk Hava Yolları, 2024 yılında da "En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı ...
 
Osman Gazi Baykal
DENEYSEL UÇAK TASARIMLARI VE ÖNCÜ MODELLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
PİLOTLARIN EMEKLİLİK YAŞI 67 OLABİLİR Mİ? YAŞ SADECE BİR RAKAM MIDIR?
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
SİİRT HAVALİMANI YENİLENECEK
ZAM ERTELENİYOR MU
TATCA: SAVUNMAYA HAZIRIZ
HTK-SEN'DEN AÇIKLAMA GELDİ
'MAHKEMEDEN BİLİRKİŞİ İSTEDİK'
TÜHİD'TEN İGA'YA 4 ÖDÜL GELDİ
KONTROL NOKTALARI DARPHANE GİBİ
İZMİR-BÜKREŞ UÇUŞLARI BAŞLADI
BOEING'E ‘İHLAL' SUÇLAMASI
GUANGZHOU UÇUŞLARI BAŞLADI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Pazar Pazartesi Salı
22 / 29 °C 22 / 30 °C 23 / 33 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •COVID 19
  •Airbus
  •test
  •Sabiha Gökçen Havalimanı
  •kriz