iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
29 Mart 2017 Çarşamba - 15:36

TALPA'DAN ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI

TALPA 26 Nisan‘da kutlanacak Dünya Pilotlar Günü’ne özel fotoğraf yarışması düzenliyor.Yarışmanın ödülü ise aksiyon kamerası olacak

TALPA DAN ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI
Pilots day

Türkiye Havayolu Pilotları  Derneği (TALPA) 26 Nisan‘da kutlanacak  Dünya Pilotlar Günü’ne özel  bir fotoğraf yarışması düzenliyor.Yarışmanın ödülü ise aksiyon kamerası

TALPA 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü Fotoğraf Yarışması Katılım Koşulları

1. Yarışma Türkiye Havayolu Pilotları Derneği tarafından düzenlenmektedir.

2. Yarışma 20 Nisan 2017 ( Dahil ) tarihine kadar sürecektir. Yarışma Jürisi, Talpa Yönetim Kurulu tarafından oluşturulacaktır.

3.www.facebook.com/worldpilotsday,www.instagram.com/worldpilotsday www.twitter.com/worldpilotsday sayfalarında yayınlanacak olan yarışmaya katılmak isteyen kullanıcılar, bu  sayfalardan en az birini takip ederek, kendi sosyal medya hesaplarında, çekmiş oldukları, kendilerine ait havacılık konseptli bir fotoğrafı

1. #26Aprilworldpilotsday,(şart)

2. #26Nisandunyapilotlargunu, (şart)

3. #havaMdayim, #kokpittenbakis, #pilotagram(seçenekli) arasından en az biri olmak üzere, toplam en az üç hashtag ile etiketleyerek yarışmaya katılmaya hak kazanacaklardır.

4. Paylaşılan fotoğraflar konuya uygunluk, renk-ışık, kontrast kriterlerine göre jüri tarafından değerlendirilecek ve kazanan 24 Nisan 2017 Pazartesi günü www.facebook.com/worldpilotsday www.instagram.com/worldpilotsday www.twitter.com/worldpilotsday sayfalarında yayınlanacak ve kazanan fotoğrafın sahibine ödülü 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü balosunda takdim edilecektir.

5. Genel ahlak ve adaba aykırılık taşıyan fotoğraflar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Fotoğraflar özgün, yarışmacının kendisi tarafından çekilmiş ve photoshop vb. gibi görsel hazırlama programları tarafından işlenmemiş olması gerekmektedir. TALPA, bu içerikteki fotoğrafları ve/veya yorumları silme ve yasal işlem başlatma hakkını saklı tutar.

6. Yarışmaya katılım ücretsizdir isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.

7. Instagram profilleri gizli (protected) olan katılımcıların fotoğrafları görüntülenemeyeceğinden kampanyaya katılım için profil ayarlarını değiştirmeleri gerekmektedir.

8. Kampanya sonunda kazanan kişilerle sosyal medya hesapları üzerinden direkt mesaj yoluyla iletişime geçilecektir. Bu mesajda kazanandan istenecek ad-soyad ve iletişim bilgilerinin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan TALPA sorumlu değildir. Kazanan yarışmacıdan 1 gün içinde yanıt alınamaması durumunda yarışmadan elenmiş sayılacak ve hakkı yedek kazanan yarışmacıya devredilecektir.

9. Yarışmanın galibi 1 adet go pro kamera ve TALPA 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü Balosu’na 2 kişilik davetiye kazanacaktır.

10. Katılımcılar yarışmaya birden fazla fotoğrafla katılabilir.

11. Katılımcılar, kampanyaya katılmakla, kampanya kapsamında çekimini gerçekleştirdikleri ve eser sahibi oldukları fotoğraf üzerindeki işleme, çoğaltma, yayma, temsil, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, yeniden iletim hakları dahil olmak üzere tüm mali haklarını 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve ilgili diğer kanunların olanak tanıdığı en geniş ölçüler içinde yer, mecra, sayı ve süre ile sınırlandırılmamış olarak tam ruhsat biçiminde Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’ne devrettiklerini ve bu haklarının devri karşılığında ücret talebinde bulunmayacaklarını beyan, kabul ve taahhüt ederler. Aynı şekilde, katılımcılar, kampanyaya katılmakla, paylaştıkları fotoğraflarda kendi görüntüleri ile velisi ve/veya vasisi bulunduğu çocuklarının görüntülerinin kullanılmasına muvafakat ettiklerini, bu çerçevede doğan icracı sanatçılıklarına ilişkin olarak fotoğraf üzerindeki işleme, çoğaltma, yayma, temsil, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim, yeniden iletim hakları dahil olmak üzere tüm mali haklarını 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve ilgili diğer kanunların olanak tanıdığı en geniş ölçüler içinde yer, mecra, sayı ve süre ile sınırlandırılmamış olarak tam ruhsat biçiminde Türkiye Havayolu Pilotları Derneği’ne devrettiklerini ve bu haklarının devri karşılığında hiçbir şekilde ücret talebinde bulunmayacaklarını beyan, kabul ve taahhüt ederler.

12. Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez, izin almadan kullanamaz. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, videoyu/fotoğrafı yükleyen/gönderen; her türlü bilgiyi/belgeyi paylaşan kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını ve TALPA’nın bu nedenle uğrayacağı her türlü zararı tazmin edeceklerini kabul ederler.

13. Katılımcılar, kampanyaya katılmakla kampanya konusu fotoğraflarda yer alan çocukların velisi ve/veya yasal vasisi olduğunu ve söz konusu fotoğraflardaki kişilerin kendisi ile velisi ve/veya yasal vasisi olduğu çocuk  olduğunu beyan etmekte ve aksine bir durum olması halinde TALPA’nın hiçbir yasal sorumluluğu olmadığını kabul etmektedir.

14. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.

15. Kampanyaya katılanlar Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Bu kabul, kişisel verilerin korunması kapsamında bu kampanya amacı ile kişisel verilerin işlenmesine katılımcılar tarafından açık olarak rıza gösterilmiş olmasını da kapsar.

16. TALPA yukarıda belirtilen tüm bu katılım koşullarında istediği zaman değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktad

 
ABD'DEN TÜRKİYE'YE SEYAHAT UYARISI
 
CATHAY PACIFIC VE LUFTHANSA GROUP KODLARINI PAYLAŞACAK
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yarın n'aapsak? 30 Mart 2017 Perşembe 10:55

Ne güzel. Pilotların bütün sorunları çözülmüş. Artık Talpa da hobi faaliyetlerine başlamış. Yakında Survivor tipi yarışma da düzenler bunlar.

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY ANTALYA MOSKOVA SEFERLERİNİ 7'YE ÇIKARDI
Türk Hava Yolları’nın Moskova-Antalya seferleri haftada 7 frekansa yükseldi
ATLASGLOBAL:YOLCULARIMIZ YASAKTAN ETKİLENMEDİ
Atlasgobal, İngiltere uçuşlarında başlatılan elektronik cihaz taşıma yasağına ...
THY ‘TABLET’ TEKLİFİ TOPLUYOR
THY, ABD İngiltere’nin, kabin içine getirdiği elektronik yasağının ardından ...
 
ATLASGLOBAL’DEN RAMAZAN FIRSATLARI
03 Nisan’a kadar Atlasglobal’den bilet alanlar, 27 Mayıs – 21 Haziran ...
HAVACILIK MÜZESİ GENÇLERİ BEKLİYOR
İstanbul Havacılık Müzesi’nde birbirinden ilginç ve eğlenceli özel workshop atölyeleri kuruldu
ARSLAN: BİR EKİP İNGİLTERE'YE GİDİYOR
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kabinde elektronik ...
 
LAAD 2017 FUARINA KATILACAK
TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş., 04-07 Nisan 2017 tarihleri ...
KAİK İKİ KAZA RAPORUNU TAMAMLADI
Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu geçen yıl yaşanan iki hava aracı kazasıyla ...
YANLIŞ UÇAĞA BİNDİLER VE…
Yanlış uçağa binen 96 yaşındaki Helen Wheeker ile 86 yaşındaki eşi George ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'GÖKYÜZÜ SİZİNLE DAHA GÜZEL'
INDIGO'DAN DEV A350 SİPARİŞİ
PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
AIRBUS'TA İLK ÇEYREK SONUÇLARI
TÜRKSAT 6A İÇİN TARİH VERİLDİ
HEATHROW'DA RAKAMLAR OLUMLU
TAV YOLCU SAYISINI ARTIRDI
AYJET'TE MEZUNİYET TÖRENLERİ
EUROFIGHTER BAŞLANGIÇ OLUR MU
PET LOUNGE AÇILIYOR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
15 / 19 °C 13 / 19 °C 13 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •pandemi
  •Delta Airlines
  •American Airlines
  •Baykar
  •maske