iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
9 Mayıs 2014 Cuma - 12:04

VE ATLASJET YENİDEN LONDRA’DA

Atlasjet beklenen Londra uçuşlarını başlattı. Daha önce Stansted havalimanına uçan Atlasjet yeniden başladığı Londra seferlerini artık Luton havalimanından yapıyor

VE ATLASJET YENİDEN LONDRA’DA
Losev-1

Atlasjet havayolları,  geçtiğimiz günlerde başlayan İstanbul-Londra uçuşlarını Londra’da düzenlediği bir davetle tanıttı. Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen davette, Atlasjet’in kurumsal rengi kırmızıyı yansıtan “Red Night Parti”ye katılan Türk ve İngiliz turizm acenteleri ile havacılık sektörü ve Türk dernekleri temsilcileri seferler hakkında detaylı bilgi aldı.

Atlasjet’in havacılık sektörüne girdiği günden bu yana konforlu uçuşları ile yolcuların tercihi haline geldiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, bu başarı grafiğini şimdi de Londra uçuşlarında ilerleterek devam ettireceklerini vurguladı. Ersoy, “Bizim fiyat politikamız ‘her şey dahil fiyat’. Yolcular biletini satın alırken, hangi hizmetleri alacaklarını biliyorlar, seyahatlerinde kötü sürprizlerle karşılaşmıyorlar. Başka havayolundan ucuz zannedip bilet alan bazı yolcular, hem dar koltuklarda rahatsız bir uçuş yapıyor hem de seyahatleri süresince karşılarına çıkan ek ücretlerle, yolculukları pahalıya çıkıyor. Diğer bir deyişle oksijen hariç her şeye para ödemek zorunda kalıyorlar. Atlasjet olarak tüm hatlarımızda kaliteden ödün vermeden, rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Londra hattında da yolcularımızı, yaklaşık 4 saat süren yolculuklarında 200 koltuklu Airbus 321-200’lerde uçuruyor ve EkonomiPlus’ta 77cm koltuk aralıkları, ücretsiz ikramlar, ücretsiz koltuk seçimi, 25 kg bagaj taşıma hakkı gibi hizmetler sunuyoruz” dedi.

NEDEN LUTON HAVALİMANI

Daha önce Londra’nın bir başka havalimanı Stansted’e uçan ancak beklediği verimi alamayınca uçuşlarının sonlandıran Atlasjet, bu sefer İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra’nın Luton Havalimanı’na uçuyor. Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ‘Neden Luton Havalimanı?’ sorusuna şu cevabı verdi:

“Luton’un iki avantajı var. Birincisi Luton, Londra’nın kuzey batısında yer alıyor. Londra’nın ticareti batısında olur. Her ülkenin şehirlerin batısı doğusuna göre daha gelişmiştir. Doğusunda, Stasted’in olduğu bölge daha çok yerleşim bölgesi, göçmenlerin yaşadığı bölgeydi. Biz ‘yüksek profil, full servis’ bir taşıyıcıyız. O kesim daha çok fiyata endeksli kesim. Hizmet ve konforu ikinci planda önemseyen bir pazar olduğunu fark ettik. Luton pazarı daha çok iş merkezi odaklı. Gelir düzeyi yüksek bir bölge ve daha sık seyahat eden yolcuların, pazarın oluşturduğu bir bölge. Ayrıca Luton Havalimanı birkaç havayolunun hub merkezlerinden biri. Yolcular hem İngiltere içi hem İngiltere çevresindeki ülkelere daha rahat bağlantı bulabilecekler.  Londra’nın kuzey batısı endüstri bölgesi, büyük şirketlerin, büyük holdinglerin merkezleri orada. Çok ciddi bir iş trafiğinin olacağını düşünüyoruz. Gelen rezervasyonlar da bunu gösteriyor. Bu havalimanını en büyük özelliği indiğinizde 10 dakikada havalimanından çıkabiliyorsunuz. Saatte 8 kere hızlı tren bağlantısı var. 7-8 dakikada bir tren kalkıyor. 55 dakikada şehir merkezine ulaşıyorsunuz.”

HEDEFİMİZ YURT DIŞINDA BÜYÜMEK

Murat Ersoy, Londra seferlerinin Hazirana kadar haftada 4 sefer, hazirandan sonra günlük olacağını, Antalya’ya golf turizmi için gelen yolcular için de Antalya’dan Londra’ya tarifeli seferler başlatacaklarını söyledi. Ersoy, önümüzdeki sene Dalaman ve Bodrum Havalimanlarından da Londra’ya uçacaklarını belirterek, “Yurtdışı yatırımlarımız devam edecek. Hedefimiz 14 ülkede 8 farklı havayolu kurup taşımacılık hakkını almak. Türkiye’de havacılık dünya ortalamasının çok üzerinde gelişti. Bu yatımların çevre ülkelerde, Türkiye için stratejik ve ekonomik değeri olan ülkelerde yapılması önem arz ediyor. Eskiden hayal olarak görülüyordu artık realize olmaya başladı. Atlasjet markasıyla bu ülkelere teker teker Türk bayrağını taşımaya başladık” diye konuştu.

HAVADA UÇAN ŞEFLER HİZMET VERECEK

Haftada 4 gün, Haziran ayından itibaren ise her güne çıkacak Londra Luton Havalimanı uçuşlarında business class’ta uçan yolculara “Uçan Şef” hizmeti sunulacak. Murat Ersoy, “Uçan aşçı uygulamasını başlattık. Sık seyahat eden yolcular farklı bir ilgi ve alaka bekliyor. Konfora önem veriyor. Bu hattın değerli olduğunu onlara gösterebilecek en büyük kriter de uçan aşçı konseptini uygulamak. Daha özenli menüler geliştirmek ve daha özenli servis vermek” dedi.

Atlasjet’in Londra - İstanbul uçuşlarında, bilet fiyatları EkonomiPlus’ta her şey dahil tek yön 68 GBP’den, Business Class’ta ise 168 GBP’den başlıyor.

Süleyman ŞEN –Airkule.com /LONDRA

 
10 BİN 557 UÇUŞ
 
THY DİSPEÇER ARIYOR
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Airnotas 9 Mayıs 2014 Cuma 22:55

Isparta'daki uçak gibi uçaklarla yolcu taşıyan bir havayolu şirketine kesinlikle güvenip uçmam. Ne çabuk unutuldu olanlar yahu. Nerde hafızalar...???

Yorumu oyla      2      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10 BİN 557 UÇUŞ
SHGM bu yılın ilk dört aylık döneminde yerli ve yabancı havayollarına ...
İHALEYE 58 FİRMA TALİP OLDU
Çanakkale Havalimanı terminal binası yapım ihalesine 58 firma ön yeterlilik için başvurdu
CHINA SOUTHERN SEFER ARTIRDI
China Southern İstanbul seferlerini artırdı
 
EĞİTİMDE PİSTTEN ÇIKTI
Hezarfen Havaalanında bir pilot adayının eğitim uçuşu yaptığı uçak inişte ...
EMIRATES REKOR KIRDI
Emirates Grup, 1.1 milyar dolarlık net kâr ile kendi rekorunu kırdı. Grup ...
ATATÜRK HAVALİMANI GÜZERGAH ŞAMPİYONU
Atatürk Havalimanı, Avrupa’da en fazla yeni güzergâha sahip havalimanı oldu
 
DHMİ'NİN SİNGAPURLU KONUKLARI
Singapur Ulaştırma Bakanı Lui Tuck Yew Orhan Birdal'a konuk oldu
SABİHA GÖKÇEN'E BİR ÖDÜL DAHA
Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı,haber ve analiz sitesi 'anna.aero' ...
A400M GÖREVE HAZIR
Türkiye’nin de üretim ortağı olduğu A400M, 37 ton yük ile 9 bin kilometre mesafeye uçabiiyor
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
BRUNEI ORDUSUNA AIRBUS
UNIFREE TEİD ÜYESİ OLDU
SİVİL HAVACILIK BİNASINDA EYLEM
AJET'TEN YÜZDE 40 AİLE İNDİRİMİ
TAYKONOTLAR DÜNYA'YA DÖNDÜ
İFADE ORTAYA ÇIKTI
PİSTTE ATA ÇARPTI
BİRLEŞİK KRALLIK'TA REKOR BÜYÜME
İSG'DEN MAYIS'TA 4 YENİ ROTA
TAHLİYEDE ÖNEMLİ HATA
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
12 / 15 °C 13 / 18 °C 13 / 14 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •thy
  •Delta Airlines
  •Temel Kotil
  •motor
  •Kuveyt