iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
17 Mayıs 2019 Cuma - 13:05

UNIFREE İLE CAZİBE MERKEZİ

İstanbul Havalimanı’nın gümrüksüz alışveriş alanını işleten Unifree, ‘Bosphorus Zone’ ile Türkiye seyahat perakendesini dünyaya açıyor

UNIFREE İLE CAZİBE MERKEZİ
Losev-1

İstanbul Havalimanı’nın tüm duty free alanlarının 25 yıllığına işletmesini üstlenen Unifree, yeni havalimanının tüm dünyadan yolcuların buluşma noktası olacağı dev bir alışveriş merkezine dönüşmesi için faaliyetlerini sürdürüyor.

Bosphorus Zone, İstanbul ruhunu dünyaya yaşatıyor

Mimarisi İstanbul Boğazı’ndan ilham alınarak tasarlanan gümrüksüz alışveriş alanı Bosphorus Zone’da global ve Türk olmak üzere toplamda 54 marka 71 mağazası ile yer alıyor. Moda, kozmetik, teknoloji, aksesuar, hediyelik eşya ve yerli ürünler gibi birçok kategoriden her bütçe ve her profilden yolcuya hitap eden mağazalar, İstanbul Havalimanı’nın gösterişli konseptini ve İstanbul ruhunu dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerine yaşatıyor.  

Bosphorus Zone, İstanbul’un doğu ile batıyı birleştiren kucaklayıcı atmosferi ve hizmetteki Türk misafirperverliği ile İstanbul’un dünyadaki marka şehir olma hedefine katkı sağlıyor. Sadece dünyanın en lüks global markalarıyla değil Türkiye’nin en değerli markaları ve Anadolu’nun bereketli topraklarından çıkan el emeği ürünleriyle de Türkiye seyahat perakendesini İstanbul Havalimanı’ndan dünyaya sunuyor.

53 bin metrekarelik alan içerisinde yer alan ve yan yana 9 futbol sahası büyüklüğünde olan Bosphorus Zone, modern ile gelenekseli birleştiren eklektik formu ile İstanbul Boğazı’nı andıran tek bir koridorda tüm markaların bir arada bulunduğu kompakt bir alışveriş imkânı vaat ediyor. Sadece gümrüksüz ve farklı para birimlerinin geçerli olduğu alışveriş konsepti ile değil 7 / 24 alışveriş seçenekleriyle de zamansız alışverişin tek sunulduğu merkez olarak ön plana çıkıyor.

Ali Şenher: “İstanbul’dan dünyaya açılan yeni bir cazibe merkezi oluşturmayı hedefliyoruz.”

Bosphorus Zone ile ilgili görüşlerini paylaşan Unifree CEO’su Ali Şenher, “İstanbul Havalimanı’nın gümrüksüz alışveriş alanı Bosphorus Zone ile dünyada yeni bir iş modelini bu havalimanına özel olarak hayata geçirdik. Toplamda 53 bin metrekarelik alanın Bosphorus Zone ile 20 bin metrekarelik kısmını global ve Türk markaların işletmesine sunarak yeni havalimanımızın dünya seyahat perakendesindeki stratejik önemini arttırmayı hedefliyoruz. Dünyaca ünlü lüks markaların yanı sıra Türk markalarının en gösterişli mağazaları Bosphorus Zone’da yer alırken; bu alan haricinde kalan 33 bin metrekarelik kısımda 22 duty free mağazamız ile yolculara hizmet veriyoruz” dedi.

Türk markalarının İstanbul Havalimanı’nın duty free alanlarındaki faaliyetleriyle ilgili de bilgi paylaşan Ali Şenher, “Global seyahat trendlerinin belirleneceğini ön gördüğümüz, tüm dünyanın transfer üssü olarak nitelendirilen İstanbul Havalimanı’nın gücü ve potansiyeline güveniyoruz. Sadece İstanbul Havalimanı’nda olan yahut bu havalimanına özel ürünler satışa sunan Türk markalarını bünyemize katıyor, buradan yeni dünya markaları çıkaracağımıza inanıyoruz. Küresel marka olmak isteyen Türk markalarının dünyadaki vitrini olacağız.”

İstanbul Havalimanı’nın Türkiye’nin büyümesine ve Türkiye perakende sektörünün gelişmesine büyük katkı sağlayacağını ifade eden Şenher, Türkiye’deki seyahat perakendesi dinamiklerini, geleneksel duty free mağazacılığı anlayışının ötesine geçerek yeniden yorumladıklarını ifade etti. Unifree CEO’su Ali Şenher, “Unifree’nin katkısı ile İstanbul’dan dünyaya açılan yeni bir cazibe merkezi oluşturmayı ve İstanbul’un dünyadaki marka değerine fayda sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Bosphoruz Zone alanı alışverişte bir İstanbul masalı

Şehir içi alışveriş merkezlerinin keşmekeşinden ve kısıtlı imkanlarından uzak, global ve yerli trendlerin anlık olarak takip edilebildiği Bosphorus Zone her bütçe ve her profilden yolcunun ilgilenebileceği mağazalardan oluşuyor.

Bosphorus Zone “Moda Bahçesi”, “Aile Sarayı”, “Lüks Tepesi: Moda”, “Lüks Tepesi: Mücevher ve Saat”, “Lüks Tepesi: Moda ve Aksesuar”, “Stil Sahili” ve “İkon Körfezi” olmak üzere 7 farklı bölüme ayrılıyor. Her bölümde o konseptle uyumlu yerli ve yabancı markalar, zengin ve farklı ürün seçenekleri ile yolcularını karşılıyor.

Dış hatlar pasaport kontörlünü geçer geçmez yolcuların karışışına tüm heybetiyle çıkan Bosphorus Zone’da Bvlgari, Emporio Armani, Ferragamo, Michael Kors ve dünyadaki 4’üncü havalimanı mağazasını burada açan Louis Vuitton gibi lüksün sembolü olmuş markalar yer alıyor. Bu markaların yanı sıra LC Waikiki, havaalanının en büyük mağazasını bu alanda açarken, Damat ve D’s Damat markalarının sahibi Orka, Vakko, Yargıcı’nın yanı sıra SPX, Pierre Cardin, Mavi ve kategori bazlı 9 farklı noktada mağaza açan D&R gibi Türkiye’nin önde gelen markaları da İstanbul Havalimanı’nda yolcularla buluşuyor.

Bosphorus Zone’un tüm markaları dopdolu…

Tüm markalarıyla Türkiye’den dünyaya adeta bir alışveriş şöleni yaşatan Bosphorus Zone markaları: Louis Vuitton, Bvlgari, Emporio Armani, Ferragamo, Michael Kors, Mont Blanc, Boss, Casio, Ecco, Ermenegildo Zegna, Etro, Herschel Supply, Longchamp, Mosafer, Pierre Cardin / Cacharel, Paul&Shark, Rayban, Swarovski, Skechers, Samsonite, Samsonite-Pier, Sunglass Hut, D&R, LCW, Atasay, Vakko, Yargıcı, Damat&Tween, D’s Damat, Saat&Saat, Multi Brand Luxury Watches, U.S. Polo, U.S. Polo Assn., U.S Polo Assn. Kids, Tumi, Bazaar, Bisse, Brand’s By Mendos, Desa, Dogo, Emnana, Furla, Gizia, Guard Leather, Guard İstanbul, Mavi, Luzdemia, Tamer Tanca, SPX, Rue, Zen Diamond.

 
İSTANBUL HAVALİMANINDA OPERASYON
 
ULTIMA THULE İLE İLGİLİ İLK BİLGİLER
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTANBUL HAVALİMANINDA OPERASYON
Narkotik Şube ekiplerinin İstanbul Havalimanı'nda yaptığı operasyonda, ...
ELEKTRİKLİ ARAÇLA YAKIT İKMAL
İstanbul Havalimanı'nda uçakların yakıt ikmali için elektrikli araçlarla tasarruf sağlanıyor
TALPA HAVA ŞEHİTLERİNİ ANDI
Hava şehitlerimiz, TALPA ve Hava Harp Okulunun öncülüğünde Edirnekapı ...
 
TURİZM RAKAMLARI UMUT VERİYOR
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, turizm rakamlarında geçen yılın ...
TALPA 61 YAŞINDA
Türkiye Havayolu Pilotlar Derneği TALPA, 61'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor
TC-LLA HAZİRAN SONUNDA GELİYOR
THY’nin filosuna katacağı TC-LLA kuyruk tescilli ilk Boeing-787 Dreamliner’i ...
 
PEGASUS NİSAN SONUÇLARINI AÇIKLADI
Pegasus Nisan ayına ait hava trafik verilerini açıkladı
KARA HAVACILIK KOMUTANLIĞINDA GÖZALTI
Kara Havacılık Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu: 33 asker, 1 sivil mahrem ...
HAVACILIK TIBBI DERNEĞİNDE YENİ YÖNETİM
Havacılık Tıbbı Derneği'nin 9. Olağan Genel Kurulu yapıldı
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
14 / 19 °C 12 / 18 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •kaza
  •kriz
  •pandemi
  •Sunexpress
  •Çin