iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
30 Haziran 2020 Salı - 13:07

SİNGAPUR HAVAYOLLARI ÖNLEMLERİ ARTIRDI

Singapur Havayolları sağlık ve güvenlik önlemlerini genişletti

SİNGAPUR HAVAYOLLARI ÖNLEMLERİ ARTIRDI
Losev-1

Singapur Hava Yolları (SIA), son haftalardaki yolcuların uçuş deneyiminde yaptığı kapsamlı incelemeler sonucu yeni bir dizi önlem alarak sağlık ve güvenlik tedbirlerini genişletti.

Havayolu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Genişletilen bu önlemler, sağlık sektörü uzmanları, kanun koyucular, iş ortaklarımızın tavsiyeleri ve yolcularımızdan gelen geri bildirimler sayesinde şekillenerek Singapur Hava Yolları’nın seyahat deneyiminin geliştirilmesini sağladı. Yapılan bu geliştirmeler, yolcularımızın havayolu ile güvenle seyahat etmelerini sağlayarak güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturmamıza yardımcı olmaktadır.

Uçuş öncesi aşamada, havaalanında, uçakta ve varış havaalanında alınan sağlık ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi içeren yeni bir çevrimiçi broşür de mevcuttur. Bu e-broşür tüm yolcularımıza uçuşlarından önce gönderilecektir.

Bu önlemler, şirketimizin önümüzdeki haftalarda hayata geçirilecek kurumsal sosyal sorumluluk projelerini içeren yeni #SIAcares projemizin bir parçasıdır.

Singapur Hava Yolları CEO’su Goh Choon Phong konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu geliştirme çalışmaları, Covid-19 salgını sürecinde dahi sektörün öncüsü sağlık ve güvenlik standartlarımızın, SIA’nın üst düzey hizmet vaadinin ayrılmaz bir parçası olduğuna işaret ediyor. Bu yaklaşım, yolcularımızın seyahatleri boyunca esenliğini korumak için gerekli adımları attığımızı göstererek müşterilerimizin bizimle güven içinde seyahat etmelerini sağlayacaktır.”

"Ayrıca, müşteri deneyimini daha da geliştirerek sağlık ve güvenlik girişimlerimizi destekleyecek çeşitli yeni dijital çözümler üzerinde çalışıyoruz. Bu gelişmelerin hepsi, SIA'nın bu dönemde müşterilerimizin gelişen beklentilerini daha iyi karşılamasını sağlayacak.”

Arttırılmış Hijyen Standartları

SIA, SilverKris Lounge da dahil olmak üzere tüm tesislerde temizlik tedbirlerini artırdı. Yolcularımız, SIA personelinin her zaman maske ve gerektiğinde eldiven giydiği salonlarımızda açık büfe servis yerine alakart yemeklerin tadını çıkarmaya devam edebilirler.

SIA Grup’un her uçağı, uçuştan önce detaylı bir temizleme işleminden geçer. Bu, yasal gerekliliklerle uyumlu uçak içi dezentekte prosedürlerini de içerir. Pencereler, tepsi masaları, kumandalar, uçak içi eğlence ekranları, lavabolar, mutfaklar gibi ortak yüzey ve alanlar yetkililerce onaylanmış güçlü bir dezenfektanla silinir. Kulaklıklar, koltuk başlıkları, yastık kılıfları, çarşaflar ve battaniyeler de her uçuştan sonra yıkanır ve değiştirilir.

Kabin içindeki özel havalandırma sistemlerimiz, tavandan zemine gelişmiş hava akışı modelleriyle virüs ve bakterilerin yayılmasını önlemeye yardımcı olur. Ayrıca kabin içindeki hava, her 2-3 dakikada bir yenilenir. Grubumuzun filosundaki her uçak, havadaki virüsler ve bakteriler de dahil olmak üzere partiküllerin %99,9'undan fazlasını yakalayan Yüksek Verimli Hava Partikülü(HEPA) filtreleri ile donatılmıştır.

Filomuzdaki uçakların hemen hemen tamamındaki tuvaletler temassız açılabilen musluklara ve antibakteriyel lavabolara sahiptir. Ek olarak, her uçuştan önce lavabo zeminleri üzerinde ultraviyole (UVC) ışık ile temizleme yönteminin denemelerini de yapıyoruz.

Uçak İçi Ürün ve Hizmetler

8 Haziran'dan itibaren, SIA Grubu'ndaki tüm hava yolları müşterilerine cerrahi maske, anti-bakteriyel el mendilleri ve el dezenfektanı içeren bir Bakım Kiti sağlayacaktır.

SIA’nın e-Kütüphanesi, uçaklardan çıkarılan gazete, dergi ve koltuk arkalığı literatürü için ideal bir dijital alternatiftir. Bu SingaporeAir mobil uygulaması aracılığıyla kullanılabilir ve 150'den fazla uluslararası gazete, dergi ve diğer okuma materyallerine erişim sağlar.

SIA ayrıca, müşterilerin SIA’nın uçuş içi eğlence (IFE) sistemi KrisWorld'ü mobil cihazları üzerinden kontrol etmelerini sağlayan ilk Companion Uygulamasını da sunuyor.

Mürettebat, eldivenler ve gözlükler ile müşterilere yemek servisi sunacak ve uçuş boyunca yüz maskeleri takacak. Ayrıca kabin ekipleri bu süre zarfında, dünyaca ünlü özenli ve sezgisel hizmetlerini müşteriler için güven verici biri olarak uçuş sırasında sağlık ve güvenlik elçileri olacaklar.

Yemek hizmetleri

SIA, misafirler ve mürettebat üyeleriyle temas riskini azaltmak için uçuş sırasında yiyecek ve içecek hizmetini değiştirdi. Güney Doğu Asya’yı kapsayan uçuşlar ve Çin'e yönelik düzenlemeler nedeniyle yemek hizmetleri askıya alındı. Atıştırmalık çantalar müşterilere verilmeye başlanacak.

Uzun mesafeli uçuşlarda, First ve Business Class'ta bir masa düzeni servisi yerine tek bir tepsi hizmeti sunulacak. Bu dönemde uçuş sırasında yemek deneyimini artırmak için hava yolunun imzası olan satay ve sarımsaklı ekmek gibi müşteri favorilerini Haziran 2020 ortasından itibaren tekrardan sunacak. Ayrıca düzenleyicilerle beraber yemek deneyimini nasıl devam ettirilebileceği zaman içinde yeniden değerlendirilecek.

Gelecek dijital çözümler

Lounge’larda dijital yemek siparişi hizmetleri ve uçak içi e-menü önümüzdeki aylarda tanıtılacak.

SingaporeAir mobil uygulaması da müşterilere ağdaki seyahat ve sağlık kısıtlamaları hakkında daha fazla bilgi sağlamak için geliştirilmektedir. Bu, rezervasyonlarına göre kişiselleştirilecektir.

SIA, müşterilerin biniş kartlarını ve bagaj etiketlerini havalimanı self servis kiosklarında SingaporeAir Mobile App veya QR kodu aracılığıyla temassız bir şekilde basmalarını sağlayacak bir Print-n-Go çözümü üzerinde çalışıyor.

 
AIRBUS İLK A330 MRTT TESLİMATINI YAPTI
 
ANTALYA'DA COVID-19 LABORATUVARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SAS HAYATTA KALMA MÜCADELESİ VERİYOR
İskandinav Hava Yolları (SAS), Danimarka’da 1593 çalışanını işten çıkarttı.
UZAY KOKUSU PARFÜM OLDU
Astronotların eğitimi için geliştirilen 'uzay kokusu' parfüm oldu
TÜRKİYE O LİSTEDE YER ALMADI
AB, dış sınırlarını açacağı ülkelerin bulunduğu taslak listeden Türkiye'yi çıkardı
 
AIRBUS UZAYDA İŞBİRLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
Airbus ve ESA, ISS operasyonlarını sürdürmek için anlaşma tazeledi
SPACEX FALCON 9'UN FIRLATILMASINI ERTELEDİ
SpaceX, Kennedy Uzay Merkezi'nden gönderilecek olan uyduların fırlatılmasını erteledi
PAKİSTAN’DA SKANDAL BÜYÜYOR
Pakistan havacılık sektöründe skandal büyüyor… Uçuş lisansı iptal olan pilot sayısı 262'ye yükseldi
 
5 ASTEROİD DÜNYA'YI TEĞET GEÇECEK
NASA, bu haftasonu 5 asteroidin Dünya'yı teğet geçeceğini açıkladı
JAPON POLİSİ AIRBUS TERCİH ETTİ
Japonya Ulusal Polis Teşkilatı Airbus’tan beş yeni helikopter siparişi verdi
KURTARMA PAKETİNE ONAY ÇIKTI
Lufthansa hissedarları, 9 milyar euroluk kurtarma paketine onay verdi
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 18 °C 15 / 20 °C 14 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •United Airlines
  •Kargo
  •filo
  •savunma
  •Elon Musk