iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
16 Haziran 2016 Perşembe - 14:51

AYDA İKİ YENİ DESTİNASYON AÇIYOR

Global arenada büyüme vizyonuyla ortalama olarak ayda iki yeni destinasyon açan Atlasglobal, yurtdışında uçtuğu destinasyon sayısını 32’ye, ülke sayısını ise 24’e yükseltti

AYDA İKİ YENİ DESTİNASYON AÇIYOR
Losev-1

Atlasglobal, bu yaz açılacak hatlarıyla yurtdışında 38’den fazla noktaya uçacak. Yurtiçi hatlarla beraber uçtuğu destinasyon sayısı yaklaşık 50’yi bulacak.

YURTDIŞINDA STRATEJİK NOKTALARA UÇUŞ

Yeni destinasyonlarıyla yurtdışında hız kesmeden büyümeye devam eden Atlasglobal’in önümüzdeki dönemdeki atılımları, yatırımları ve büyüme stratejisi Atlasglobal Genel Müdürü Orhan Coşkun tarafından özel bir iftar davetinde paylaşıldı. Havalimanı muhabirleriyle bir araya gelen Coşkun, havacılık sektörünün genel durumu, Atlasglobal’ın yatırımları ve yakın gelecekteki beklentilerine dair görüşlerini paylaştı. Coşkun, “Atlasglobal, yurtdışı hatlarını özellikle stratejik noktalara genişleterek yolcularına dünyanın birçok noktasına Atlasglobal ayrıcalığıyla uçma imkanı sunacak. Global bir marka olma vizyonumuzla destinasyon haritamızı hızla genişletiyoruz; özellikle marka değişim sürecinden sonra ayda yaklaşık olarak iki yeni destinasyon açıyoruz. Yurtdışında uçtuğumuz destinasyon sayısı 32’ye yükselirken uçtuğumuz ülke sayısı ise 20’yi aştı. Atlasglobal olarak, bu yaz açılacak hatlarımızla yurtdışında 38’den fazla ülkeye uçacağız. Yurtiçi hatlarımızla beraber uçtuğumuz destinasyon sayısı yaklaşık olarak 50’yi bulacak” dedi.

YURTDIŞINDA PLANLI BÜYÜME

Atlasglobal’in istikrarlı büyümesine vurgu yapan Coşkun; “Yurt dışında Avrupa ve Orta Doğu uçuşlarına ağırlık vererek uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa’da Stockholm, Zürih, Kopenhag, Hamburg, Milano, Cluj (Romanya) ve Kişinev (Moldova); Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai (Sharjah) ve Doha (Qatar), Orta Asya’da ise Çimkent ve Mahaçkale’yi uçuş ağımıza ekledik. Yurtdışındaki planlı büyümemize önümüzdeki dönemlerde yeni hatlar ile devam edeceğiz. Öncesinde yüzde 30 olan dış hat uçuşlarımız bugün yüzde 70’lere varmış durumda” dedi.

FİLO 26 UÇAĞA ULAŞACAK

Atlasglobal’in “Hayallerin Ötesinde Bir Dünya” sloganıyla yolcularına ayrıcalıklı hizmetler sunmayı ilke edindiğini belirten Coşkun; “Türkiye’de özel havayolu sektöründe full-service hizmet sunan tek firma biziz. Buna ek olarak, bugüne kadar Türkiye’de özel havayolu sektörüne hem teknolojiye yaptığımız yatırımlar hem de yolcularımıza sunduğumuz hizmet kalitesi anlamında pek çok yenilik getirdik. Bugün 23 uçaktan oluşan ve Temmuz itibariyle 26 uçağa ulaşacak global filomuz ile Türkiye, Kıbrıs, Orta Doğu, Avrupa ve Asya’yı kapsayan tarifeli bir uçuş ağımız ve uçuşlarımızda sunduğumuz EkonomiPlus, Business Class ve Flying Chef uygulamalarıyla dünyadaki özel havayollarının standartlarının üstünde hizmet sunuyoruz” diyerek Atlasglobal’in hizmet kapsamını vurguladı.

“YOLCUSUNU EN ÇOK SEVEN HAVAYOLU”

Atlasglobal’in “Yolcusunu en çok seven Havayolu” sloganıyla yola çıktığını vurgulayan Coşkun; “Atlasglobal olarak daima yolcu memnuniyetini hedefleyen vizyonumuz çerçevesinde yolcularımızın daha konforlu ve daha hızlı hizmet almaları için teknoloji alanındaki yeni trendleri takip ediyor ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Türkiye’de ilk e-bilet uygulamasını biz başlattık. Havayolu şirketleri arasında iPad, iPhone ve Blackberry mobil uygulamasını hayata geçiren ilk şirket biz olduk. Atlasglobal olarak, teknoloji zeminli uygulamalarımızla yolcularımızın hayatını kolaylaştırırken, bu anlayışımızı operasyonel süreçlerin yönetimine de taşıdık. Sektöre yönelik ekonomik ve operasyonel fayda sağlayacak projeler geliştirme prensibimiz doğrultusunda sektörel deneyimimizi Türk mühendislere aktardık ve Cmaster ve Elektronik Uçuş Çantası projelerini hayata geçirdik.

KAYIP BAGAJA SON

Şimdi de yine yolcularımızın hayatını kolaylaştıracak bir uygulamayla kayıp bagaj oranlarını düşürecek yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Bu uygulama için ayrıca 15 personel de istihdam edilecek. Bu uygulamaya biraz değinirsek; TAV BRS sistemi ile entegre çalışan el tarayıcı ile check-in'den gelen verilere göre uçak altında yüklenecek bagajların barkodlarını okutacağız. Seferlere yüklenen ve boşaltılan bütün bagajlar kayıt altına alınacak ve böylece bagajların varış noktasında ulaşmamış olmaması halinde nerede olduğunun tespiti kolaylaşacak. Bu sayede güvenlik zaafiyetini ve bagajların yanlış seferlere yüklenmesini önleyeceğiz. Check-in'den geçen bagajın uçak altında yüklendiğinin ve transfer bagajların şuttan geçtikten sonra devam seferine alındığının onayını alabileceğiz. Dolayısıyla seferde okunmamış bagajların nerede kaldığının yer bilgisi daralmış olup takibi daha gerçekçi yapılabilecek. SIM kart internet destekli sistem hiç kesintiye uğramadan veri aktarımı sağlayabilecek. El tarayıcı üzerindeki bilgiler TAV BRS sistemi ile eşleşecek ve bu bilgiler TAV'ın BRS sisteminde 3 ay depolanıp sorgulanabilecek. Bu uygulama sayesinde, 2015’te yüzde 90 olan kapatılan kayıp bagaj dosya sayısının 2017 yılı için yüzde 96’lara çıkmasını planlıyoruz. Atlasglobal olarak yolcularımızı memnun etmeye ve standartların üzerinde bir hizmet sunmak üzere yeni teknolojilerle yolcularımızı tanıştırmaya devam edeceğiz” dedi.

 
İRAN BOEING İLE ANLAŞTI
 
UŞAK’TA UÇAK PANİĞİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AVRUPA’DA 109. NOKTA: KÖSİCE
Türk Hava Yolları, Avrupa’da sefer düzenlediği 109. nokta; Kösice’yi (Slovakya) ...
YİNE "TC-LJH" YİNE TORONTO
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Toronto uçağı bugün de Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a divert etti
AFRIQIYAH UÇAĞINDA ÖLÜM
Libya’nın başkenti Tripoli’den İstanbul’a gelen Mustafa Bin Isnayisi Salah ...
 
AYCI: BU ÖDÜL MOTİVASYON KAYNAĞI OLDU
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, ...
TÜRKİYE'NİN EN DEĞERLİ MARKASI THY
Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in araştırmasına ...
ESENBOĞA’DAN İLK BREMEN UÇUŞU
Esenboğa Havalimanı’ndan Germania’nın ilk Bremen uçuşu gerçekleşti
 
9 MİLYON YOLCU TAŞIDI
Pegasus Havayolları 5 ayda 9 milyon yolcu taşıdı
TURİZM THY VE TERÖR
Süleyman Şen yazdı...
UÇAKLARA YILDIRIM ENGELİ
İstanbul da kötü hava koşulları ve yıldırımlara neden olan elektrik yüklü ...
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 18 °C 15 / 20 °C 14 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •kriz
  •seyahat
  •Kargo
  •Turkish Airlines
  •karantina