iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
18 Mayıs 2017 Perşembe - 14:26

"THY EUROLEAGUE FİNAL FOUR” VAKTİ

Avrupa’nın en büyük basketbol organizasyonu Turkish Airlines EuroLeague’in en iyi dört takımının karşılaşacağı Final Four için geri sayım başladı

 THY EUROLEAGUE FİNAL FOUR” VAKTİ
" border="0" alt="Losev-1">

Avrupa’nın en kapsamlı basketbol organizasyonu Turkish Airlines EuroLeague’in bu sezonki şampiyonu İstanbul’da belli oluyor. 19 Mayıs’ta yarı final maçlarının, 21 Mayıs’ta ise dev finalin oynanacağı Final Four’a İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Türk temsilcisi Fenerbahçe, İspanyol temsilcisi Real Madrid, Yunan temsilcisi Olympiakos Piraeus ve Rus temsilcisi CSKA Moskova, ‘Avrupa’nın en iyisi’ olmak için İstanbul’da mücadele edecek.

EuroLeague Basketball Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu ile Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, EuroLeague 2017 İstanbul Final Four hazırlıkları ve programıyla ilgili bilgi paylaşmak adına bugün, ulusal ve global basın temsilcilerinin katılımı ile bir basın toplantısı düzenledi.

Yirmi dört takımın katılımıyla, birbirinden zorlu mücadelelere sahne olan Turkish Airlines EuroLeague 2016-2017 sezonu, zafere ulaşmak için finale adını yazdıran CSKA Moskova, Real Madrid, Fenerbahçe ve Olympiakos Piraeus’un oynayacağı heyecan dolu dört maçla tamamlanmış olacak.

Beş yıl aradan sonra yine İstanbul

2012 yılında gerçekleştirilen EuroLeague Final Four’un ardından şampiyonanın çekişmeli final mücadelesi, beş yıl aradan sonra tekrar İstanbul’a geliyor. Maçlar, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası finallerine de ev sahipliği yapan, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise 3’üncü büyük kapalı arenası, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

EuroLeague Basketball Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Jordi Bertomeu, basın toplantısında yaptığı değerlendirmede; “Beş sene önce İstanbul’da gerçekleştirilen dörtlü finalden sonra, bu sezonki EuroLeague Şampiyonunun taçlandırılmasını izlemek için bir kez daha bu muhteşem şehirde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Avrupa’nın dört bir yanından gelen taraftarlarla kıtanın en iyi takımının belirlenmesine burada birlikte tanıklık edeceğiz. İstanbul’da gerçekleştirilen bir önceki Dörtlü Final gibi, bu yılki finalin de basketbol tarihine adını yazdıracağı kesin. Türk Hava Yolları’na ve Sayın Aycı’ya bize gösterdikleri sıcak karşılama ve Final Four’u İstanbul’a tekrar getirme noktasında sağladıkları destek için özel olarak teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ise, Final Four’un ikinci defa İstanbul’da yapılmasının; kıtaları birbirine bağlayan bu benzersiz konumlu metropolün, küresel ölçekli tüm spor etkinlikleri için muhteşem bir ortam sunduğunun ve dünyanın her yerinden milyonlarca insanı, sporun başlıca dinamikleri olan heyecan, tutku ve eğlence ile kusursuzca birleştirdiğinin farklı bir göstergesi olacağını söyledi. Aycı ayrıca; “İstanbul bir kez daha, Avrupa’nın en iyi takımlarının şampiyonluk mücadelesi heyecanına ev sahipliği yapıyor ve kıtanın dört bir yanından gelen basketbol taraftarlarını ağırlıyor. Dünyanın en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi olarak; insanlar, kıtalar ve kültürler arasında köprüler kurmak bizim ana hedefimiz. Türk Hava Yolları olarak EuroLeague’e verdiğimiz güçlü destek; spor tutkusuna, evrensel sportmenlik değerlerine ve misyonumuzu gerçekleştirirken dostça rekabete atfettiğimiz önemi yansıtıyor.” şeklinde görüş bildirdi.

Büyük heyecan Cuma günü başlıyor

Turkish Airlines EuroLeague 2017 Final Four mücadelesi 19 Mayıs, Cuma günü 18.30’da CSKA Moskova ile Olympiakos Piraeus arasında oynanacak yarı final müsabakası ile start alacak. Saat 21.30’da başlayacak olan diğer yarı final maçı ise, Fenerbahçe ve Real Madrid arasında oynanacak. Yarı final müsabakalarını kaybeden takımlar, 21 Nisan, Pazar günü 3’üncülük mücadelesi için 18.00’da karşı karşıya gelecek.

Turkish Airlines EuroLeague’in şampiyonu ise, Pazar günü saat 21.00’da başlayacak final maçıyla belli olacak. Salondaki binlerce kişinin yanı sıra, yaklaşık 200 ülkede gerçekleşecek yayınlar sayesinde yüzbinlerce kişinin büyük bir heyecanla takip edeceği maçın sonunda mutlu sona ulaşan takım, uzun ve yorucu geçen sezonun ardından şampiyonluk kupasını kaldıracak.

EuroLeague Basketball, ilk olarak 2000/2001 sezonunda hayata geçirildi. Dünyanın en fazla ülke ve uluslararası destinasyonuna uçuş sağlayan havayolu şirketi, Türk Hava Yolları, 2010 yılında Avrupa'nın bu en önemli basketbol etkinliğinin ve ayrıca final serisinin resmi sponsoru oldu. Bayrak taşıyıcı havayolu, finale kalan takımların müthiş mücadelesine alanda tanıklık etmek için uzun süredir sabırsızlıkla bekleyen coşkulu izleyici kitlesiyle birlikte final serisini İstanbul’da, evinde kutlayarak, başarılı işbirliğini bu sezon daha farklı konumlandırmış olacak. Filosundaki TC-JRO kuyruk tescilli Airbus A321 uçağını, Dörtlü Final organizasyonuna özel olarak, EuroLeague tasarımı ile giydiren Türk Hava Yolları, İstanbul’daki Dörtlü Final’in tanıtımında son derece etkin bir sosyal medya kampanyası da yürütüyor. Küresel taşıyıcı bu kapsamda, dünyanın farklı yerlerindeki orijinal atış denemeleriyle ün yapmış, YouTuber grubu 'How Ridicilous' ile bir iş birliğine gitti. Kampanya videolarında grup, ünlü atışlarını, İstanbul'un tarihi simgelerinden Galata Kulesi, Kız Kulesi, Rumeli Hisarı ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde gerçekleştirirken görülüyor.

Türk Hava Yolları, EuroLeague Basketball’a sağladığı sponsorluk desteğini 2020 yılına kadar sürdürecek.

 
PEGASUS ANKARA’ DAKİ UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR
 
THY'NİN RUSYA OPERASYONU NE DURUMDA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PEGASUS ANKARA’ DAKİ UÇUŞ AĞINI GENİŞLETİYOR
Pegasus Hava Yolları, Ankara’daki uçuş ağını genişletiyor.
UKRAYNA İLE PASAPORTSUZ SEYAHAT BAŞLIYOR
Türkiye ile Ukrayna arasında pasaportsuz olarak yeni kimlik kartları ile ...
EUROLEAGUE İÇİN İSTANBUL’A 10 BİN KİŞİ GELECEK
THY'nin ana sponsor olduğu Euroleague 2017 Final Four için geri sayım ...
 
KOKPİTİN ŞİFRELERİ YANLIŞLIKLA YAYINLANDI
United'ın çatı şirketi, kokpit kapılarının giriş kodlarını yanlışlıkla web sitesinde yayımladı
ÖĞRENCİLERE PASAPORT SÜRPRİZİ
10 Şubat 2016'dan beri eğitimi devam eden ve 25 yaşından küçük olan öğrencilerden ...
THY KATMANDU SEFERLERİNİ ARTTIRIYOR
THY İstanbul-Katmandu seferlerini arttırıyor.
 
ANTALYA'DA “DRONE” YASAĞI
Antalya Valiliği, il genelinde izinsiz insansız hava aracı (İHA) ve drone kullanımını yasakladı
DHMİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA
DHMİ Spor Kulübü Küçük Kız Voleybol Takımı,Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı
SHGM'DEN ATPL SINAVALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
SHGM ATPL sınav başvurularında tarih değişikliğine gitti
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PRENS SELMAN'DAN YENİ HAMLE
KONGO ŞİRKETİ UÇUŞU DURDURDU
İGA'YA 'YILIN HAVALİMANI' ÖDÜLÜ
BERKANT KOLCU'YA ÖDÜL
İSG'DEN KAHİRE UÇUŞLARI BAŞLADI
HELİKOPTERİN VURULDUĞU AN
KONGO'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ
VOYAGER 1'DEN MESAJ ALINDI
TÜRBÜLANS MI KOKPİTTE HATA MI
İFTARDA BULUŞTULAR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Salı Çarşamba Perşembe
10 / 14 °C 8 / 10 °C 6 / 12 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •Airbus
  •Delta Airlines
  •kabin memuru
  •yolcu