iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
27 Haziran 2016 Pazartesi - 11:59

ATLASGLOBAL KOPENHAG SEFERLERİNE BAŞLADI

Atlasglobal Havayolları, İstanbul – Kopenhag seferlerine başladı

 ATLASGLOBAL  KOPENHAG  SEFERLERİNE BAŞLADI
Losev-1

Atlasglobal Havayolları, yurt dışı büyümesine stratejik noktalarla devam ediyor. Atlasglobal Havayolları, 24 Haziran tarihinde  ilk İstanbul – Kopenhag uçuşunu gerçekleştirdi. Atlasglobal, yeni destinasyonunun açılışını Kopenhag’da özel bir törenle kutladı. Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı.

Kopenhag – İstanbul ilk seferi için ise Kopenhag Kastrup Havalimanı’nda Atlasglobal Yönetiminden Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın ve üst yönetimden yetkililerin katıldığı özel bir etkinlik düzenlendi. Havalimanı otoritesi, havacılık sektörü temsilcileri, basın mensupları ve ilk sefer yolcularının ağırlandığı davete özel Türk mutfağından ikramlar yapıldı.

ÜCRETSİZ İKRAM

Atlasglobal olarak uçuş ağlarına Avrupa’da Kopenhag gibi önemli bir destinasyonu katmaktan mutluluk duyduklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın, etkinlikte yaptığı konuşmada Atlasglobal’in ücretsiz ikram, online check-in, ücretsiz servis ve Uçan Şef gibi tam kapsamlı hizmetleri ve konforlu Business Class uçuşları hakkında bilgi verdi.

50'YE YAKIN UÇUŞ NOKTASI

Atlasglobal’in büyüme stratejisine vurgu yapan Özalçın; “Yeni açılan hatlarımızla uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa’da Kopenhag başta olmak üzere Stockholm, Zürih, Hamburg, Milano, Cluj (Romanya) ve Kişinev (Moldova); Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai (Sharjah) ve Doha (Qatar), Orta Asya’da ise Çimkent ve Mahaçkale’yi uçuş ağımıza ekledikten sonra toplam 50’ye yakın uçuş destinasyonuna ulaşmış olduk. Yurtdışındaki planlı büyümemize önümüzdeki dönemlerde yeni hatlar ile devam edeceğiz. Her ay ortalama 2 yeni destinasyon açıyoruz. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız artıyor. Böylece Türkiye’nin batısındaki ülkeleri doğuya bağlıyoruz.” dedi.

HAFTADA 5 GÜN

Atlasglobal’in İstanbul – Kopenhag arası seferleri haftanın beş günü, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar, İstanbul’dan saat 10:25’te kalkarak 12:50’de Kopenhag’a varıyor; Kopenhag’dan ise saat 14:20’de kalkarak 18:30’da İstanbul’da oluyor. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 119 EURO’dan başlıyor. Atlasglobal ile İstanbul Atatürk – Kopenhag Kastrup Havalimanı arasında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurtdışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram ve Uçan Şef gibi ayrıcalıklardan da yararlanıyor.

BAĞLANTILI SEFERLER

Atlasglobal yolcuları Kopenhag’a İstanbul Atatürk Havalimanı üzerinden bağlantılı olarak Adana, Antalya, Bodrum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Trabzon, Konya, Bağdat, Bişkek, Çimkent, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis ve Kıbrıs’tan rahatça seyahat edebiliyor.

Atlasglobal, Business Class Yolcularını SkyTeam Lounge’ta Ağırlıyor...

Atlasglobal, global havayolu şirketi olma vizyonu çerçevesinde yurtdışındaki uçuş ağını hız kesmeden büyütüyor. Büyüme stratejisi kapsamında hizmet standartlarını da geliştiren Atlasglobal, Business Class seyahatlerini daha da konforlu hale getirmek için yolcularını SkyTeam Lounge’da ağırlıyor.

7 gün/ 24 saat hizmet veren SkyTeam Lounge, Skyteam Üye Havayolları Elite Plus, First ve Business sınıfı yolcularının seyahat deneyimlerini zenginleştiriyor. 350 metrekare ve aynı anda 90 yolcu ağırlama kapasitesine sahip olan salonun çalışma bölümünde Wi-Fi bağlantısı ve yazıcı kullanımı; yemek bölümünde açık büfe yemek servisi ve bar; 70’den fazla elektrik güç kaynağı, dinlenme ve okuma bölümü ve ayrı bir TV odası bulunuyor. SkyTeam Lounge, Dış Hatlar Terminali, gidiş katı pasaport kontrolü sonrası, 223 numaralı uçuş kapısının yanında yer alıyor.

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Kopenhag seferinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

Kopenhag’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yaralanıyor.

Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Kopenhag’a Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Kopenhag uçuşlarının biletleri, Atlasglobal bilet ofislerinden, yetkili acentelerden, online aplikasyondan ve www.atlasglb.com web sitesinden satın alınabiliyor.

 
SUNEXPRESS YENİ UÇAĞINI ALDI
 
THY HANOİ SEFERLERİNE BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUNEXPRESS YENİ UÇAĞINI ALDI
SunExpress 2016’nın son uçağını teslim aldı
4 NOKTADAN KUVEYT'E UÇACAK
THY Trabzon, İzmir, Bursa ve Antalya'dan Kuveyt seferlerine başlıyor
ESKİ BAKAN YÜCEL’DEN ‘TURİZM’ UYARISI
Eski Turizm Bakanı, TÜRSAB eski Başkanı Bahattin Yücel, krizi farklı açılardan değerlendirdi
 
ZORUNLU İNİŞTEN İLK GÖRÜNTÜLER
Süleyman Demirel Havalimanı'ndan kalkan eğitim uçağı Burdur Gölü kenarındaki ...
ZORUNLU İNİŞ
Eğitim uçağı zorunlu iniş yaptı
ULAŞTIRMA BAKANI ARSLAN IĞDIR'DA
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi ziyaretlerde ...
 
OTOPARK ÜCRETLERİNİ MECLİS’E TAŞIDI
Kent merkezlerinde özel aracını günlük 10-12 liraya park eden vatandaşların, ...
FİLODA 328 UÇAK VAR
THY 2016 yılı filo planlaması dahilinde 1 adet Boeing 777-300ER tipi uçak kiraladı
THY PİLOTU RAHATSIZLANDI
THY'nin Darüsselam uçağının pilotu rahatsızlanınca uçak Antalya'ya acil iniş yaptı
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
İGA SPOTTER ALANI AÇILDI
EMIRATES CEO'SU ÖZÜR DİLEDİ
'23 NİSAN' KAMPANYASI
BİLGEN ASALATEN ATANDI
İNGİLİZ ORDUSUNA AIRBUS
RUSYA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ
HURDA UÇAK YANDI
KENYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ
TAV'A 'SKYTRAX' ÖDÜLLERİ
KIRIK BACAĞIYLA UÇTU
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
10 / 14 °C 10 / 18 °C 14 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •maske
  •DHMİ
  •Dubai
  •Osman Gazi Baykal
  •Ukrayna